tiistai 5. tammikuuta 2021

Tuusulan asuntomessut 2020 (1/2)

 Olin kesällä ensimmäistä kertaa asuntomessuilla ja kävinkin lopulta messuilla kahtena eri päivänä! Tänä vuonna messut järjestettiin Tuusulassa Rykmentinpuiston alueella. Nähtävillä oli 33 messukotia. Luonnon materiaalit, kestävät valinnat ja vastuullisuus olivat messujen teemana. 


 
Sisustuksessa puu näkyi todella vahvasti niin seinämateriaaleissa kuin esimerkiksi huonekaluissa. Puu tuo sisustukseen lämpöä ja sitä näkyi messutaloissa rakennusmateriaaleina sellaisenaan/ kevyesti käsiteltynä esim. hirsipintoina, rimoina ja erilaisina tilanjakajina. Sisustamisessa näkyi myös vahvasti pienet yksityiskohdat, erityisesti kullan, kuparin ja mustan väreissä. Näitä yksityiskohtia näkyi keittiön ja vessojen hanoissa sekä vetimissä. Marmoria näkyi niin perinteisenä vaaleana versiona, mutta myös muissa väreissä.

Isona trendinä selvästi vallitsi aamupalakaapit! Aamiaiskaappeja näkyi melkein joka toisessa kohteessa. Kyseessä on siis keittiössä oleva kaapisto, johon saa piiloon kahvinkeittimen, vedenkeittimen, leivänpaahtimen, leivät ja muut aamupalakuiva-aineet. Kaappi mahdollistaa keittiön minimalistisemman ilmeen kun kaikki keittiön pientavarat saa ovien taakse piiloon.

Ekologisuus ja kotimaisuus olivat messuilla hyvin tärkeitä asioita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti